logo

Ungdom

Följ oss Instagram: @pingstovikyouth

YOUTH

Varje fredag kl 19.30 har vi ungdomsmöte med enkel bibelundervisning, lovsång och även lekar. Efteråt har vi öppet för häng där man kan fika, spela pingis och biljard, eller bara umgås. Detta är ett bra tillfälle för dig som vill få undervisning utifrån bibeln och samtidigt träffa nya vänner. Ingången är på baksidan av kyrkan. Alla är välkomna och alla samlingar och aktiviteter är frivilliga. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens föreskrifter.

Under rådande omständigheter träffas vi nu online kl 19:00, för att sedan träffas utomhus. Länk och löpande info finns i bion på instagram: @pingstovikyouth

När? fredagar kl 19.30
För vem? från åk. 7 och uppåt
Kontakt: Louise Sedin: 072-722 47 57, louise_sedin@hotmail.com

Konfa

Nu är anmälan öppen till Konfa 2020 för dig som går i åk 7. Vi träffas en gång i veckan under ett år, från januari till december. När vi ses så är det både samtal och undervisning om kristen tro, och lek och fika. Varje termin gör vi en övernattning tillsammans och på sommaren har vi några dagars läger på vår lägergård Aggön. Vi brukar också göra en gemensam resa till Ukraina tillsammans med organisationen Filippus. Man blir inte automatiskt medlem i Pingstkyrkan genom att gå konfa, utan det blir man genom att välja att döpa sig.

När? Onsdagar kl 16.30-18.30
För vem? dig som går i åk 7 i januari.
Kontakt och anmälan:  helena.jakobsson@pingst-ovik.se

One Way

One Way är namnet på de ungdomsmöten som återkommer någon gång per termin och som vi gör tillsammans med flera av de andra kyrkorna här i stan. Detta är tillfällen då vi satsar lite extra och kanske bjuder in någon speciellt spännande talare. Det är också perfekt för att få träffa ungdomar från andra församlingar då det brukar vara många som kommer. När det är dags för One Way brukar detta dyka upp på separata affischer, på Facebook och kanske även Instagram – så håll utkik!

Smågrupper

Om du är intresserad av att träffa andra ungdomar i en mindre grupp för att be, umgås och läsa bibeln tillsammans så är du välkommen att höra av dig.

Kontakt: Louise Sedin, 072-722 47 57, louise_sedin@gmail.com

Läger

Varje år ordnar vi sportlovsläger för ungdomar från åk 7 och äldre. Oftast åker vi till Vemdalen, men i och med pandemin kommer vi hålla dagläger i vår fantastiska vår/vinterstad!
Klart du vill vara med! Följ länken för anmälan och med info:

Anmälan här

UNITE är en återkommande nyårskonferens som ordnas varje år. Den flyttar mellan olika orter i Norrland. UNITE är för dig som går i åk 7 och uppåt. I december 2020 ordnas UNITE för andra året i rad i Örnsköldsvik. Andra år brukar vi åka ett gäng från vår församling till den stad som arrangerar.

Mer information om konferensen finns på www.theunitefestival.com  

Följ oss på social medier för att hänga med på aktuella aktiviteter och få information:
Instagram: @pingstovikyouth