logo

Ungdom

YOUTH

Varje fredag kl 19.30 har vi ungdomsmöte med enkel bibelundervisning, lovsång och ibland även lekar. Efteråt har vi öppet för häng där man kan fika, spela pingis och biljard, eller bara umgås. Detta är ett bra tillfälle för dig som vill få undervisning utifrån bibeln och samtidigt träffa nya vänner. Ingången är på baksidan av kyrkan.

När? fredagar kl 19.30
För vem? från åk. 7 och uppåt
Kontakt: Elina Sjulsson, 072-5853918, fornamn.efternamn@pingst-ovik.se

Konfa

Nu är anmälan öppen till Konfa 2019 för dig som går i åk 7. Vi träffas en gång i veckan under ett år, från januari till december. När vi ses så är det både samtal och undervisning om kristen tro, och lek och fika. Varje termin gör vi en övernattning tillsammans och på sommaren har vi några dagars läger på vår lägergård Aggön. Vi brukar också göra en gemensam resa till Rumänien tillsammans med organisationen Filippus. Man blir inte automatiskt medlem i Pingstkyrkan genom att gå konfa, utan det blir man genom att välja att döpa sig.

När? Onsdagar kl 16.30-18.30
För vem? dig som är född -05
Kontakt och anmälan:  elina.sjulsson@pingst-ovik.se

One Way

One Way är namnet på de ungdomsmöten som återkommer någon gång per termin och som vi gör tillsammans med flera av de andra kyrkorna här i stan. Detta är tillfällen då vi satsar lite extra och kanske bjuder in någon speciellt spännande talare. Det är också perfekt för att få träffa ungdomar från andra församlingar då det brukar vara många som kommer. När det är dags för One Way brukar detta dyka upp på separata affischer, på Facebook och kanske även Instagram – så håll utkik!

Smågrupper

Om du är intresserad av att träffa andra ungdomar i en mindre grupp för att be, umgås och läsa bibeln tillsammans så är du välkommen att höra av dig. Det finns inte alltid verksamma smågrupper, men då kan vi hänvisa dig vidare till någon av våra andra aktiviteter.

Kontakt: Elina Sjulsson, 072-5853918, fornamn.efternamn@pingst-ovik.se

Läger

Årets Sportlovsläger blir i Vemdalen den 4-9 mars för dig som går i åk.7 och uppåt. Mer info kommer!

UNITE är en nyårskonferens i Umeå den 29/12-1/1, för dig som går i åk 7 och uppåt. Det kommer åka ett gäng från vår församling så hör av dig till Elina för samordning av skjutsar och tåg. Kontakta elina.sjulsson@pingst-ovik.se om du har frågor.

Mer information om konferensen finns på www.unitesweden.se/norr.