logo

Barn

Jesus sa: Låt barnen komma till mig och hindra dem inte!
Himmelriket tillhör sådana som de. – Matt 19:14

Jesus sa att barnen är viktiga och det vill vi att de ska vara i vår församling också! Därför har vi olika verksamheter för barn från de att de föds tills de blir stora. Men det är inte bara i dessa olika grupper som de är viktiga utan i hela församlingslivet.

Vi har flera olika veckovisa aktiviteter för barn och vi anordnar även olika läger där lek varvas med Bibelundervisning och samtal om den kristna tron. På sommaren är vi på vår församlingsgård på Aggön och på vintern är vi på någon skidort. Alla samlingar och aktiviteter är frivilliga och man behöver inte vara kristen för att vara med.

Följ oss på social medier för att hänga med på aktuella aktiviteter och få information:
Instagram: @pingstovikkidz
Facebook: @pingstovikkids

Barnkyrkan

På Barnkyrkan har vi roligt! Här får barnen undervisning på sin egen nivå, samt erbjuds aktiviteter och lek för att lära sig bibelberättelser. Det är också en plats där man kan få lära känna nya kompisar.

Barnkyrkan är varje söndag på plats i kyrkan, samtidigt som gudstjänsten kl 11. Alla som vill är välkomna. Vi börjar gemensamt med de vuxna uppe i kyrksalen. Ca 11.20 går vi ner och fördelar oss i tre åldersgrupper. Ett par gånger per termin har vi Storsjung inne i kyrksalen där de barn som vill får vara med och sjunga de sånger som vi övat på i Barnkyrkan. Nere i Barnkyrkan börjar vi med en gemensam Storsamling innan vi delar på oss. Barnkyrkan är nyrenoverad för att passa alla barn. Vi har klättervägg, ribbstolar, madrasser, tv-spel, biljard, lego och pysselbord bland annat. För den som vill och behöver kan gärna mamma eller pappa följa med.

Barnkyrkan är indelad i tre olika grupper:
Kidz: 3-5 år gamla
Youngsters: 6 år – årskurs 3
Tweens: årskurs 4-6

Kontakt: Emelie Almgren, 072-566 41 42, fornamn.efternamn@pingst-ovik.se

After School

Vi är glada att kunna öppna After School igen för alla som går i åk 4-7. Vi ses på tisdagar efter skolan mellan kl 15-18. Barnen kommer från stadens olika skolor, de får höra om Jesus och sedan leka fritt i våra lokaler. Köket bjuder på köttbullar och makaroner till middag, och allt är gratis!

Ingen anmälan krävs. Vi följer folkhälsomyndighetens restriktioner och uppmanar alla med symptom att stanna hemma.

Brinner ditt hjärta för att våra barn ska få komma till en trygg, prestigelös plats är du välkommen att höra av dig och bli en del av ledarteamet!

För vem? årskurs 4-7
När? Tisdagar kl 15-18 med start den 5/9 och uppehåll för skollov.
Kontakt: Emelie Almgren

Aktiviteter för ungdomar från åk 7 och uppåt

Klicka här för att komma till våra ungdomsaktiviteter >>

MiniBrass

MiniBrass är för dig som är 6 år och uppåt och vill lära dig spela något blåsinstrument. Inga förkunskaper krävs! Vi träffas på måndagar klockan 18.30 på Pingstkyrkan. Vi följer alltid skolterminerna vilket betyder att vi börjar den första måndagen efter att skolan startat. När skolan har lov tar vi ledigt. Vi avslutar den sista måndagen innan skolavslutning. Välkommen!

För vem? 6 år och uppåt
När? Måndagar kl 18.30
Kontakt: Helena Jakobsson

Barnvälsignelse

I vår församling erbjuder vi barnvälsignelse under gudstjänsten. Detta innebär att vi som församling tillsammans ber för ditt barn vid ett speciellt tillfälle. Detta gör vi för att Jesus välsignade barnen och sa att Guds rike tillhör dem. Om du vill veta mer om barnvälsignelse för ditt barn kontaktar du oss.
Kontakt: Nenna Åström 070-674 75 87, nenna.astrom@pingst-ovik.se

Läger

Våra läger är en viktig del i det vi gör och dit är alla välkomna, oavsett om du är med i vår kyrka eller inte!

SOMMAR:
Normalt hålls lägren i juni på vår sommargård Aggösundet. Ibland anordnar vi dagläger i Pingstkyrkan inne i Örnsköldsvik i början av september istället:

Kontakt: Emelie Almgren 072-566 41 42, fornamn.efternamn@pingst-ovik.se

VINTER
På sportlovet brukar vi ha läger för mellanstadiebarn. Det är roliga läger med slalom, lekar, tävlingar, bibelsamlingar och annat skoj. 
Lägret hålls normalt under första helgen på sportlovet.

Sportlovslägret brukar kosta ca 400 kronor + liftkort (ca 200 kr/dag). Har du inte råd med kostnaden kontaktar du oss så löser vi det ändå!

Kontakt: Emelie Almgren 072-566 41 42, fornamn.efternamn@pingst-ovik.se

Följ oss på social medier för att hänga med på aktuella aktiviteter och få information:
Instagram: @pingstovikkidz
Facebook: @pingstovikkids