logo

Mission i Asien

Asien är den världsdel där flest människor inte har fått höra talats om Jesus ännu. Där har vi Hasse Olofsson som arbetar med mission och media i regionen och stödjer lokala partners och kyrkor i deras arbete med att bli mer effektivt i att kommunicera evangeliet på ett relevant sätt. Vi är väldigt glada att kunna stötta Hasse i det jobb han gör.

Vi är även ordförande i Regionråd Sydostasien och ansvarar för att samla och samordna församlingarnas mission i området.

Kambodja – Familjen Jacobsson
I staden Svay i Kambodja har vi familjen Jacobssons; Andreas, Jennie och deras söner Vilhelm, Manfred och Ludvig, som är utsända från oss i Örnsköldsvik. De har varit ute sedan 2014 och jobbar med församlingsplanteringen genom att nå unga människor med evangeliet. Efter att flera personer har blivit frälsta och döpta har de startat en församling tillsammans med en lokal pastor som heter Piphup.

I deras församling har de också startat upp ett studentcenter där de undervisar bl.a. engelska och musik och genom de kontakter som de får, har de sedan möjlighet att berätta mer om Jesus. De arbetar även i en by där de undervisar barn, bygger toaletter och berättar om Jesus.

Familjen Jacobssons är hemma i Sverige under 2021 p.g.a pandemin. Vill du veta mer om deras arbete så kan du ta del av deras nyhetsbrev genom att kontakta Helena Jakobsson. förnamn.efternamn@pingst-ovik.se.