logo

Ungdom

Följ oss Instagram: @pingstovikyouth

YOUTH

Varje fredag kl 19.30 har vi ungdomsmöte med bibelundervisning, lovsång och olika aktiviteter. Efteråt har vi öppet för häng där man kan fika, spela pingis och biljard, eller bara umgås. Detta är ett bra tillfälle för dig som vill få undervisning utifrån bibeln och samtidigt träffa nya vänner. Ingången är på baksidan av kyrkan. Alla är välkomna och alla samlingar och aktiviteter är frivilliga.

Löpande info med vad som händer finns på instagram: @pingstovikyouth

När? fredagar kl 19.30
För vem? från åk. 7 och uppåt

Konfa 2024

Konfan är för dig som går i åk 7. Vi träffas en gång i veckan under ett år, från januari till december. När vi ses så är det både samtal och undervisning om kristen tro, och lek och fika. Varje termin gör vi en övernattning tillsammans och på sommaren har vi några dagars läger på vår lägergård Aggön. Vi brukar också göra en gemensam resa till Ukraina eller Rumänien tillsammans med organisationen Filippus. Man blir inte automatiskt medlem i Pingstkyrkan genom att gå konfa, utan det blir man genom att välja att döpa sig.

En ny konfagrupp startar igen i den 31/1 2024.

När? Onsdagar kl 16.30-18.30
För vem? dig som går i åk 7
Är du sugen på att hänga på/veta mer?
Hör av er till Helena: Helena.jakobsson@pingst-ovik.se

Hemgrupper

Om du är intresserad av att träffa andra ungdomar i en mindre grupp för att be, umgås och läsa bibeln tillsammans så är du välkommen att höra av dig.

Läger

Varje år ordnar vi sportlovsläger för ungdomar från åk 7 och äldre. Resan går till Vemdalen och det brukar vara något man inte vill missa.
Klart du vill vara med! Håll utkik för mer info:

Vi är också sommarläger ute på vår lägergård ute på Aggösundet. Det brukar vara i tid med skolstarten.

UNITE är en återkommande nyårskonferens som ordnas varje år. UNITE är för dig som går i åk 7 och uppåt och i år är den i Umeå. Mer info om avresa och kontaktpersoner i Övik finns på vår startsida under inlägget ”Unite”.

Mer information om konferensen finns på hemsidan www.theunitefestival.com och på instagram @unitenorr

Följ oss på social medier för att hänga med på aktuella aktiviteter och få information:
Instagram: @pingstovikyouth