logo

Mission i Asien

Asien är en världsdel där många människor inte har fått höra talats om Jesus. Där har vi Hasse Olofsson som arbetar med mission och media i regionen och stödjer lokala partners och kyrkor i deras arbete att bli mer effektivt i att kommunicera evangeliet på ett relevant sätt. Vi är väldigt glada att kunna stötta Hasse i det jobb han gör.

Vi är även ordförande i Regionråd Sydostasien och ansvarar för att samla och samordna församlingarnas mission i området.

Kambodja – Familjen Jacobsson
I staden Swai i Kambodja har vi familjen Jacobssons, Jennie, Andreas och deras son Wilhelm som är utsända från oss i Örnsköldsvik. De har varit ute sedan 2014 och jobbar med församlingsplanteringen genom att nå unga människor med evangeliet. Det jobbar med att undervisa i engelska och musik och genom dem kontakterna berättar de sedan om Jesus. Efter att flera har blivit frälsta och döpta har de startat en församling tillsammans med en lokal pastor som heter Piphup.

Familjen Jacobssons är hemma i Sverige under 2018. Vill du veta mer om deras arbete gå in och läs på deras blogg: www.anderasochjennie.blogspot.com