Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

2010 December

En värld som följer Jesus - det är IBRA Medias vision

Vi vill presentera de goda nyheterna för människor på deras eget språk och på ett, för dem, relevant sätt genom media. Herren Jesus ska finna tro på jorden när han kommer, ett folk som är berett, därför ber och arbetar vi.

MediAfrique
Förutom all produktion och sändningar på olika språk, arbetar vi med att träna nationella mediamissionärer som kan nå sina egna folk i sina egna kulturer och sammanhang. På centret i Lomé, Togo finns skolan MediAfrique som i dagarna avslutar sitt andra läsår. 


Läs mer om radioskolan här!

Burkina Faso 
I januari 2011 planerar jag att åka till Burkina Faso, ett av världens fattigaste länder. Vår partnerstudio i Koudougou behöver ett besök eftersom arbetet växer. Tillsammans med Adama från mediaskolan i Lomé ska jag undervisa där.
Läs mer om IBRAs arbete här.

IBRA Play
I vinter arbetar jag också med förberedelser för IBRA Play, en webbsida som ska göra IBRAs program tillgängliga på samma ställe. Ett relaterat projekt, kallat "En utsträckt hand", ska bli ett nationellt nätverk av själavårdare och förebedjare. Nu handlar det bland annat om att förbereda kurshelger mm. Uppföljningsarbetet ska inte bara knytas till IBRA Play och tvinterplay.se utan också betjäna andra initiativ. Läs mer om vad jag gjort tidigare i höst här.

Fältansvarig Västafrika 40 år
IBRA Västafrikas fältansvarige, Jonathan Ballah, har fyllt 40 år. Han ser det positivt eftersom ålder ger respekt i Afrika och därmed större möjlighet att påverka.
Läs mer om läget i Västafrika på min blogg.


Jonathan med döttrarna Maggie och Blessing

God jul och Gott nytt år 2011!

Marcus Lennartsson 

streck
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst