Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på
 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Kalender

Kalender

Vecka 34
18 augusti - 24 augusti
Byt vecka
« Föregående 34 Nästa »
streck
måndag18/8
19:00Pingstbrass övning
tisdag19/8
11:00Bön
18:00Bön, drop in
torsdag21/8
20:00Grow undervisning för ungs i Bibeln
21:30Läget öppet café fritidsgård
fredag22/8
19:30Grow - undervisning för unga i Bibeln
Visionskväll för höstens ungdomsverksamhet
21:00Läget öppet café/fritidsgård
söndag24/8
09:00Bönemorgon
11:00Upptaktshelg
Tema; Fem dörrar Är Gud bara god? Stefan Beimark.
Sång ConBrio.
Storinsamling till församlingens verksamhet!
Barnaktivitet
v.34   
 
tisdag
11:00  Bön
18:00  Bön
torsdag
20:00  Grow undervisning för ungs i Bibeln
21:30  Läget öppet café fritidsgård
fredag
19:30  Grow - undervisning för unga i Bibeln
21:00  Läget öppet café/fritidsgård
söndag
11:00  Upptaktshelg

Se hela kalendern »

 Bengt Fiske, pastor och missionär från Örnsköldsvik, har haft fågelperspektiv på Europa sedan 2002. Det var då han började låna flygplanet, en Cessna 140, av en vän för att resa runt och skapa uppmärksamhet kring barn och ungas situation. Engagemanget för de övergivna barnen började redan 1994. Bengt såg en tv-dokumentär om ungdomar som levde på gatan i Berlin. Förutom Berlin har Bengt också arbetat ett par år i Halle, cirka 15 mil från Berlin. Men under senare år har han tack vare sina flygningar utvidgat sitt nätverk till flera länder i Europa, som till exempel Polen, Tjeckien och Österrike. Bengt Fiske är utsänd av pingstförsamlingen i Örnsköldsvik. Arbetet stöds även av församlingar i Gävle, Hillerstorp, Bankeryd, Kalmar och Ursviken, samt av enskilda personer.


Läs Bengt Fiskes blogg här:

En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

Beställ våra CD-boxar

 

En del av Pingst