logo

SPM Refresh 2018

Välkomna till SPM refresh 2018

En Missionärskonferens och fältkonferens för Asien i Thailand för församlingar med missionsarbetare i Syd-, Ost- och Sydostasien.

Tid: 25-30 nov 2018

Plats: Juniper Tree guest house, Dolphin bay Thailand

Fokus: Bibelstudier, delgivning, gemenskap samt under dygnet 25-26/11 fältkonferens med fokus på hur vi hjälper varandra längre inom Asienmissionen.

Från pingströrelsen i Sverige finns idag över 50 aktiva missionärer/medarbetare i Asien (som omfattar regionerna Syd-, Sydost- & Ost-Asien). För fjärde gången kommer vi nu att arrangera missionärskonferens till uppbyggelse, påfyllning och gemenskap för dem. Det har visat sig vara oerhört värdefullt och vi tror att de tidigare konferenserna har bidragit till att ge glädje, kraft och fortsatt inspiration för tjänsten.

Därför kommer vi igen för att fortsätta att stötta, utrusta och dela livet med dig som missionär. Du gör skillnad för människor och vi tror att detta kan göra skillnad för er.

Vi vill verkligen understryka vikten och värdet av att du som missionär får vara tillsammans under några dygn av rekreation, bön, undervisning, samtal och gemenskap.

Nytt för denna gång är att vi inleder konferensen med ett dygns fältkonferens där vi tillsammans söker Gud och funderar kring hur vi kan ta nya steg inom Asienmissionen framåt. Viktiga och strategiska samtal med den unika möjligheten att församlingens representanter och missionärer får tänka och be tillsammans på bred front för Asiens skull.

Kostnaden för konferensen inkl boende och mat är ca 1450 SEK per person. Max 5000 SEK per familj oavsett antal barn. Vi återkommer med mer exakt information längre fram. Till det tillkommer naturligtvis resan till Thailand och konferensanläggningen.

Asien är världens största missionsfält och våra arbetare gör ett fantastiskt jobb, låt oss hjälpas åt att stärka och uppmuntra dem genom detta!

Med varm missionshälsning;
Stefan Beimark, Föreståndare Pingst Örnsköldsvik

Anmäl dig här