logo

Nu införs regionala rekommendationer i Västernorrland

Nu skärps läget.
Enligt uppgifter är Västernorrland en av de hårdast drabbade regionerna och Örnsköldsvik är kanske hårdast drabbat i Västernorrland. Situationen på sjukhuset är utsatt. Det är högt tryck enligt berörd personal. Vi har de senaste veckorna fått rapporter om fler än tidigare i församlingen drabbats av Covid-19. Idag har vi oxå fått regionala restriktioner.
Jag hoppas att vi nu nått stormens crescendo och att det vänder snart men än är vi inte igenom.
Vi kan vända det här men det upp till oss. Om vi hjälps åt, håller ut och fortsätter bry oss om varandra genom att hålla avstånd och kapa smittkedjorna så kan vi bryta trenden. Vaccinet är här men än är vi inte igenom. Vi behöver fortsätta att både knäppa händerna och tvätta händerna.
Idag är LP stängt och den här helgen ställer vi om våra barn och ungdomsaktiviter till att återigen vara helt digitala. Sedan kommer vi följa läget och se när det återigen är lämpligt att träffas igen.
Låt mig få avsluta med ett bibelord som hjälpt mig hålla ut under det senaste året.
Ge inte upp er frimodighet, den skall rikligen belönas. Uthållighet är vad ni behöver för att kunna göra Guds vilja och få vad han har lovat, ty: Ännu en liten tid, sedan kommer han som skall komma, och han skall inte dröja.
Heb 10:35-37
Var rädd om er så möts vi i bönen och till gudstjänst på söndag kl 11:00.