logo

Konfa 2022

Du som är född 2008 bjuder vi in att gå konfa hos oss!

Det är ett år som vi djupdyker i den kristna tron och tillsammans grottar ned oss i bibeln och Jesu budskap. Det är ett år man bär med sig i livet: många minnen, man lär känna vänner, det är allmänbildande men vi tror också att det kan vara livsförvandlande!

Alla som vill är välkomna att gå konfa hos oss! Du behöver inte vara medlem i vår kyrka och man blir inte medlem automatiskt när man går konfa. Medlem blir man när man låter döpa sig så om du inte är döpt får du chansen att göra det under konfan om du vill.

Start: 19/1-2022
När? Onsdagar kl 16:30-18:30 med uppehåll för lov.
Var? Pingstkyrkan i Örnsköldsvik.
Övriga tillfällen? En övernattning/termin, ett sommarläger i Juni på Aggön, samt en obligatorisk ungdomssamling och gudstjänst/termin.
Avslutningsgudstjänst: Söndagen 4/12-2022

Konfa hos oss kostar ingenting. Men vi turas om att bjuda varandra på fika på onsdagarna! Konfalägrena betalar man till självkostnadspris och det brukar ligga på runt 200-250kr.

Våren efter konfaavslutningen brukar vi av tradition erbjudas en resa med hjälporganisationen Filippus till Ukraina. Vi följer med en av deras hjälpsändningar och får vara en del av deras kedja för att komma människor till hjälp. Det är själva essensen av den kristna tron så vi tycker att det är det bästa sättet att knyta ihop konfa-säcken på!
Resan brukar kosta ca 5000kr och vi brukar vid utvalda tillfällen att samla ihop pengar, igenom att exempelvis sälja fika, för att få ner priset.

För frågor och anmälan: maila Louise senast 1/1-2022
louise.sedin@pingst-ovik.se

//Louise Sedin, ungdomsledare i Pingst Övik och Pontus Perstrand, Överhörnäs Pingst