logo

Gå med Jesus 2021

Att följa Jesus är att vara i rörelse. Att gå med Jesus är att vara på väg. Även om vägen är smal och ibland svår att följa så går vi aldrig ensamma, vi går med Jesus och vi går med varandra. Därför gör vi GÅ MED JESUS under höstlovet: så vi kan utrusta oss inför resan tillsammans. 

Efter två års uppehåll så får vi så tacksamma att mellan den 4-7 November äntligen få möjligheten att genomföra “Gå med Jesus” igen i Pingstkyrkan i Örnsköldsvik. Årets konferens kommer, till skillnad från tidigare år, främst rikta sig till ungdomar. Kvällsmötena som startar kl 19:00 kommer vara öppna för alla åldrar och på lördagen kommer det vara ett bibelstudium som riktar sig till Unga Vuxna av Mattias Sennehed. 

Vi är så glada att Linnéa och Mattias Sennehed kommer som inbjudna talare och delar Guds ord med oss. Linnea är pastor och föreståndare i Pingstkyrkan i Motala och Mattias är studentpastor på Linköpings universitet och ambassadör för YA-nätverket i Pingst Sverige. Förutom viktig och skarp undervisning kommer vi få vara i efterlängtad lovsång tillsammans, vi kommer fylla dagarna med roliga aktiviteter och lära känna varandra mellan Norrlands olika städer, 

Så du som är född 2008 eller tidigare, du som går gymnasiet, högstadiet, du som har höstlov eller kallar dig för ung vuxen, eller bara du som är fett taggad på att gå med Jesus: anmäl dig idag!  
Anmälningsavgift är 250 kr, för övernattning på EFS, middagar, frukost och kvällsfika.

SCHEMA:
Torsdag
17:00 Öppet för incheckning
19:00 Kvällsmöte- Senneheds (Öppet för alla åldrar!)
20:30 Kvällsfika
22:00 Nattmöte- Panelsamtal
 
Fredag/lördag: 
8:00-10:00 Frukost 
10:30 Bibelstudium- Senneheds/YA 
11:15 Gruppsamtal
12:00 Lunch på stan 
14:00 Sporthallen/kreativ workshop/sällskapsspel
17:30 Middag 
19:00 Kvällsmöte- Senneheds (Öppet för alla åldrar!)
22:00 Nattmöte-Vittnesbördskväll/Q&A 

Söndag
9:00 frukost 
11:00 Förmiddagsgudstjänst - Stefan Beimark (För alla åldrar!)

Notering: Vi sover på kyrkgolv så ta med madrass för övernattning. Och vill du vara med på sportaktiviteter så medtag träningskläder och innebandyklubba!

Sista anmälan: 31/10!

Anmäl dig här.