logo

Omsorg / Diakoni

LP

logo

LP-kontakten riktar sig till dig som har problem med alkohol och/eller andra droger och beroenden. Vår önskan är att ge dig som har det jobbigt ett hopp om en bättre vardag. Att du skall bli motiverad att ge upp det gamla och ta emot något nytt. Eftersom vi själva har upptäckt vad tron på Jesus betyder i det här sammanhanget är det naturligtvis det som vi vill prata mer med dig om. Välkommen in till oss!

När? Tisdag, onsdag och fredag kl 10-13
Kontakt: Robert Lindgren, 070-293 54 24, robert.lindgren@pingst-ovik.se,

Cafémöten

En gång i månaden har vi en enklare cafémöte i vår församlingsvåning. Där är det sång och musik, vittnesbörd, fika och härlig gemenskap.
Alla är välkomna! Håll utkik i kalendern efter nästa aktuella datum.
Kontakt: Robert Lindgren, robert.lindgren@pingst-ovik.se

Make Sense

Under de senaste åren har vårt samhälle förändrats på flera olika sätt. Bland annat genom våra vänner, framförallt från Bulgarien och Rumänien, som sitter utanför våra butiker och på våra gator. Make Sense är ett sammarbete mellan kyrkorna och kommunen där vi vill hjälpa dessa människor att få bättre förutsättningar för ett bättre liv. Detta gör vi genom att fyra kvällar i veckan ha mötesplatser öppna där vi erbjuder undervisning i språk, samhällsinformation, byggteknik, hälsa m.m. Vi ger också möjlighet att duscha och tvätta kläder. Två av dessa fyra kvällar är förlagda i vår kyrka. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!

Kontakt: Expedition 0660-295250 eller Robert Lindgren 0660-295260

Väntjänst (Besöksgruppen)

Väntjänsten är till för dig som ofta känner dig ensam. Hör av dig till oss så kan vi ordna så att någon från Väntjänsten kommer och
besöker dig någon gång ibland. Detta är inte istället för hemtjänst, men ett komplement!

Kontakt: Expedition 0660-295250

Själavård / Samtal

Om du behöver du någon att prata med så finns vårt själavårdsteam för dig. Vi har tystnadsplikt och lyssnar gärna. Ta kontakt med vår expedition så hjälper
de dig vidare till en själavårdare som tillsammans med dig bestämmer när ni ska ses.

Telefon: Expeditionen 0660-295250
Mail: kontakt@pingst-ovik.se