logo

Gå med Jesus 2019

Gå med Jesus är en konferens med en dröm om att uppmuntra oss som kristna till att leva som lärjungar och efterföljare till Jesus. Vår förhoppning är att du skall få möta Jesus och få med dig undervisning som utrustar dig för ett vardagsliv som kristen, oavsett om du är barn, ungdom eller vuxen.

En av konferensens huvudtalare är Frida Nyberg, som med skärpa och värme möter människor och hjälper dem till nya steg med Gud. Hon är pastor i Pingstkyrkan Boden och sitter med i konferensledningen för Lapplandsveckan. Frida har många järn i elden och har en vinnarskalle som ibland gör att hon väljer att avstå delta om hon inte tror sig kunna vinna.

Nästa talare är Andreas Nielsen, huvudpastor för Hillsong Church i Sverige. Andreas predikar på ett vardagligt sätt och har alltid Jesus i fokus. Han utstrålar energi och har många järn i elden. Kyrkan fortsätter att växa och bryta ny mark i Sverige. Ett av kyrkans mål är att ”vara en kyrka som förvandlar en nation”. Hillsong är vad det är mycket tack vare Andreas.

Max Hemström med team kommer att leda lovsången under konferensen. Max har gått två år på Dalkarlså folkhögskola. Han bor nu i Boden där han är med och leder lovsång och pluggar ekonomi i Luleå.

 
YOUTH
Konferensen startar tors kväll och fredag och lördag dag finns aktiviteter för ungdomar, du som går åk 7 eller äldre, anmäl dig nedan om du vill delta i dagarna, ange även om du vill övernatta. Du kommer då att bo på EFS kyrkan som ligger alldeles intill vår kyrka på egen luftmadrass. Frukost, lunch och middag serveras på kyrkan och ett eller två mål äts på stan.

Pris: 250 kr inkl. boende, frukost, middag och en lunch.

Anmäl dig här senast 14 april (endast för ungdomsspåret).

Workshop: Create
Under fredagens eftermiddag, får du möjlighet att välja en aktivitet som passar dig. Information om vilka aktiviteter du kan välja mellan kommer längre fram.


BARN

Information om barnspåret kommer längre fram.

 
PROGRAM
Torsdag
17.30 Incheckning för ungdomsspåret.
19.00 Kvällsmöte
20.30 FIKA
21.30 Nattmöte

Fredag
9.30 Frukost för ungdomsspåret.
10.30 Bibelstudium
14.00 Workshop: Create för ungdomsspåret.
17.00 Middag för ungdomsspåret
19.00 Kvällsmöte
20.30 FIKA
21.30 Nattmöte

Lördag
10.30 Bibelstudium
10.30 Barnmöte
12.00 Lunch på stan
14.00 Seminarier:
1. YA – Från ungdom till vuxen.
2. Livets andra halvlek – att brinna för Jesus hela livet.
3. Samtal om det kristna hemmet – Vuxenskap och föräldraskap. (Helena Jakobsson)
4. Hur läser du din Bibel?
14.00 Barnmöte
14.00 Aktiviteter för ungdomsspåret
17.00 Festmiddag för ungdomsspåret
19.00 Kvällsmöte
20.30 FIKA
21.30 Nattmöte

Söndag
11.00 Gudstjänst med Barnkyrka
Aktiviteter: Hoppborgar m.m.

Arrangörer: Pingst Övik, Pingst Överhörnäs & Centrumkyrkan Husum