Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > LP

LP

 

 

LP-KONTAKTEN
LP-kontakten riktar sin verksamhet till dig som har problem med alkohol och/eller andra droger och beroenden. Vår önskan är att ge dig, som har det jobbigt, ett hopp om en bättre vardag. Att du skall bli motiverad att ge upp det gamla och ta emot något nytt. Eftersom vi själva har upptäckt vad tron på Jesus betyder i det här sammanhanget är det naturligtvis det som vi vill prata mer med dig om.
 
Vi håller en andakt varje dag när LP-kontakten är öppen, vi gör hembesök, håller enskilda samtal men bedriver även förebyggande arbete mm. Du kan ibland också träffa på oss under en promenad på stan. När vi håller öppet på LP-kontakten serveras fika, grötfrukost eller lunch, allt till självkostnads pris. Dessutom deltar vi i olika möten i kommunen. LP-kontakten i Örnsköldsvik samarbetar med LP-verksamheten i Sverige.
 
Cafémöten
Till de cafémöten som vi håller en gång varje månad är ALLA människor varmt välkomna - oavsett bakgrund! Se vår kalender (till höger) för aktuella datum.
 
LIVBOJEN
Livbojen riktar sig enbart till kvinnor som på ett eller annat sätt är eller har varit utsatta på något vis. Hos oss på Livbojen får man koppla av en stund, samtala och vara tillsammans med vänner. Vill du vara med i Livbojen kontaktar du vår föreståndare på 0660-29 52 60 för mer information och datum. Vi träffas i LP-lokalen.

Öppettider LP-kontakten
Tisdag, onsdag och fredag (helgfria vardagar) 10.00-13.30

Adress: Lasarettsgatan 11A, 891 33 Örnsköldsvik (Pingstkyrkan) (ingång på nedersidan), tel 0660-29 52 60

 

streck
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst