Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

Ungdom

jesus
Ty så älskade Gud världen att han utgav sin son för att var och en som tror inte ska gå under utan ha evigt liv

Joh 3:16 

Ibland kan man fundera på varför det egentligen finns kyrkor. Anledningen är enkel: Vi behöver varandra. Tillsammans kan vi bättre hjälpa andra och tillsammans kan vi hjälpa varandra vidare i livet med Jesus. Därför finns det kyrkor. Ungdomsarbetet i Pingstkyrkan i Örnsköldsviks uppgift är alltså att vi ungdomar hjälper varandra och försöker göra något för andra.
 

Detta gör vi genom: 

UNGDOMSSAMLING. ! Nu börjar ungdomssamlingarna kl.19.30
De flesta fredagar har vi Ungdomssamling kl. 19.30 - vi brukar börja med en lek, sjunga lovsång och har tid för de stora frågorna i livet. Efteråt fikar vi tillsammans.
 Program läggs ut eftersom.

ONE WAY. Tillsammans med några andra församlingar anordnar vi något som vi kallar ONE WAY - för dig som vill hålla kontakten. Tanken med ONE WAY är att försöka berätta om vår tro på ett sätt som är lätt att förstå. Håll utkik efter affischer!

KONFIRMATION. När du går i sjuan har du den stora möjligheten att få gå Konfirmation. Vi träffas och går igenom grunderna i den kristna tron och har roligt ihop.

LÄGER. Läger är det perferkta stället att lära känna nya kompisar, ha roligt och ha tid för samlingar och andakter.
I sommar är du välkommen på "Ungdomarnas Sommarläger"
Helena Jakobsson, ungdomspastor.
helena.jakobsson@pingst-ovik.se, 070 5988970

streck
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst