Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

Konfa

Konfa - Grundkurs i kristen tro

Född 03

Under ett år träffas vi varje onsdag mellan 17.00-19.00 och pratar meningen med livet och utgår ifrån Bibeln. Vi har olika ämnen varje onsdag där vi läser, funderar, ser filmklipp och gör övningar med utgångspunkt ifrån ämnet. Exempel på ämnen är: Vem är Jesus? Livet efter döden, vänner, jag och alkohol mm

Konfa är ett liknande upplägg som svenska kyrkans konfirmation. Det är dock viktigt att veta att man inte blir medlem i vår kyrka genom att gå Konfa. I vår kyrka blir man medlem genom troendedop och det är alltid personen själv som väljer när den vill bli döpt.

Under året ingår en hajk/övernattning på våren och en på hösten dessutom några dagar läger på vår lägergård ute på Aggön. Dessa tillfällen brukar vara väldigt populära.

Konfa har ingen kursavgift, men vi turas om att ha med oss fika. Dessutom tar vi ut självkostnadspris för hajker och läger.

I fyra år nu har vi i anslutning till Konfaåret erbjudit en biståndsresa till Ukraina/Rumänien. Vi hoppas att kunna göra det nästa år också. Då väljer ungdomarna själva om de är intresserade att följa med på resan.

Anmäl dig för att vara med på Konfa till: helena.jakobsson@pingst-vik.se

 

Ingång från parkeringen, längts in mot garaget.

 

Mvh Helena Jakobsson          070-5988970

streck
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst