Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Barn & Ungdom > För ungdomar

För ungdomar

jesus
Ty så älskade Gud världen att han utgav sin son för att var och en som tror inte ska gå under utan ha evigt liv

Joh 3:16 

Ibland kan man fundera på varför det egentligen finns kyrkor. Anledningen är enkel: Vi behöver varandra. Tillsammans kan vi bättre hjälpa andra och tillsammans kan vi hjälpa varandra vidare i livet med Jesus. Därför finns det kyrkor. Ungdomsarbetet i Pingstkyrkan i Örnsköldsviks uppgift är alltså att vi ungdomar hjälper varandra och försöker göra något för andra.
 

Detta gör vi genom: 

GROW undervisning för åk 7 och uppåt utifrån Bibeln.

KÖR för dig från åk 7 och uppåt övningar fredagar kl.19.00 se den allmänna kalendern för mer info.

LÄGET ÖPPET café och fritidsgård här pratar vi fikar och  bara är tillsammans

SMÅGRUPPER
På torsdagar träffas en grupp i ungdomarnas lokal "Läget" för att läsa Bibeln , prata om vad det betyder och be tillsammans.

iGod Tillsammans med några andra församlingar anordnar vi något som vi kallar iGod  Tanken med iGod är att försöka berätta om vår tro på ett sätt som är lätt att förstå. Håll utkik efter affischer!


 

LÄGER. Läger är det perferkta stället att lära känna nya kompisar, ha roligt och ha tid för samlingar och andakter. På sportlovet åker vi på vinterläger tillsammans.
På sportlovet kommer vi att åka mot Vemdalen välkommen att åka med. Mer information kommer!
Helena Jakobsson, ungdomspastor. helena.jakobsson@pingst-ovik.se
070-5988970

streck
Konfa
Ungdom
Ungdomarnas kalender
v.14   
 
tisdag
11:00  Bön
18:00  Bön, drop in
onsdag
10:00  Baby- & Barnsång - påsklovsledigt
torsdag
19:00  Getsemanestund
fredag
11:00  Gudstjänst
20:00  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget öppet - café/fritidsgård
söndag
11:00  Gudstjänst

Se hela kalendern »

 Bengt Fiske, pastor och missionr frn rnskldsvik, har haft fgelperspektiv p Europa sedan 2002. Det var d han brjade lna flygplanet, en Cessna 140, av en vn fr att resa runt och skapa uppmrksamhet kring barn och ungas situation. Engagemanget fr de vergivna barnen brjade redan 1994. Bengt sg en tv-dokumentr om ungdomar som levde p gatan i Berlin. Frutom Berlin har Bengt ocks arbetat ett par r i Halle, cirka 15 mil frn Berlin. Men under senare r har han tack vare sina flygningar utvidgat sitt ntverk till flera lnder i Europa, som till exempel Polen, Tjeckien och sterrike. Bengt Fiske r utsnd av pingstfrsamlingen i rnskldsvik. Arbetet stds ven av frsamlingar i Gvle, Hillerstorp, Bankeryd, Kalmar och Ursviken, samt av enskilda personer.


Ls Bengt Fiskes blogg hr:

En Gteborgare och en viksbo, tillsammans brinner vi fr Sydostasien! Vi r missionrer i Kambodja, dr vi arbetar med att n studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, frltelse, helande, krlek, frlsning och upprttelse hos Jesus.


Ls Andreas och Jennies blogg hr:

Vi r en familj som kommer att ka ut till Omodalen i sydvstra Etiopien fr att arbeta som missionrer under 3 r. Vi kommer att sndas ut av Hannas hemfrsamling, rnskldsviks pingstfrsamling.Vi kommer att bostta oss i byn Jinka, ett samhlle med ca 25 000 innvnare, men vi kommer att arbeta i hela omrdet. Vi arbetar med att sprida hopp, gldje och liv genom att bertta fr mnniskor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i omrdet i storytelling, de fr lra sig bibelberttelser utantill, som de sedan berttar vidare till vnner, grannar och byar runt om i omrdet.


Ls familjen Dahlkvists blogg hr:

Beställ våra CD-boxar

 

En del av Pingst