Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på
 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Barn & Ungdom > För ungdomar

För ungdomar

jesus
Ty så älskade Gud världen att han utgav sin son för att var och en som tror inte ska gå under utan ha evigt liv

Joh 3:16 

Ibland kan man fundera på varför det egentligen finns kyrkor. Anledningen är enkel: Vi behöver varandra. Tillsammans kan vi bättre hjälpa andra och tillsammans kan vi hjälpa varandra vidare i livet med Jesus. Därför finns det kyrkor. Ungdomsarbetet i Pingstkyrkan i Örnsköldsviks uppgift är alltså att vi ungdomar hjälper varandra och försöker göra något för andra.
 

Detta gör vi genom: 

GROW undervisning för åk 7 och uppåt utifrån Bibeln.

KÖR för dig från åk 7 och uppåt övningar fredagar kl.19.00 se den allmänna kalendern för mer info.

LÄGET ÖPPET café och fritidsgård här pratar vi fikar och  bara är tillsammans

SMÅGRUPPER
På torsdagar träffas en grupp i ungdomarnas lokal "Läget" för att läsa Bibeln , prata om vad det betyder och be tillsammans.

iGod Tillsammans med några andra församlingar anordnar vi något som vi kallar iGod  Tanken med iGod är att försöka berätta om vår tro på ett sätt som är lätt att förstå. Håll utkik efter affischer!


 

LÄGER. Läger är det perferkta stället att lära känna nya kompisar, ha roligt och ha tid för samlingar och andakter. På sportlovet åker vi på vinterläger tillsammans.
På sportlovet kommer vi att åka mot Vemdalen välkommen att åka med. Mer information kommer!
Helena Jakobsson, ungdomspastor. helena.jakobsson@pingst-ovik.se
070-5988970

streck
Konfa
Ungdom
Ungdomarnas kalender
v.16   
 
tisdag
11:00  Bön
18:00  Bön, drop in
fredag
18:00  VIPSkids
18:30  Ungdomskören övar
20:00  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget öppet - café/fritidsgård
lördag
18:00  Bön och lovsång
söndag
11:00  Gudstjänst

Se hela kalendern »

 Bengt Fiske, pastor och missionär från Örnsköldsvik, har haft fågelperspektiv på Europa sedan 2002. Det var då han började låna flygplanet, en Cessna 140, av en vän för att resa runt och skapa uppmärksamhet kring barn och ungas situation. Engagemanget för de övergivna barnen började redan 1994. Bengt såg en tv-dokumentär om ungdomar som levde på gatan i Berlin. Förutom Berlin har Bengt också arbetat ett par år i Halle, cirka 15 mil från Berlin. Men under senare år har han tack vare sina flygningar utvidgat sitt nätverk till flera länder i Europa, som till exempel Polen, Tjeckien och Österrike. Bengt Fiske är utsänd av pingstförsamlingen i Örnsköldsvik. Arbetet stöds även av församlingar i Gävle, Hillerstorp, Bankeryd, Kalmar och Ursviken, samt av enskilda personer.


Läs Bengt Fiskes blogg här:

En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

Beställ våra CD-boxar

 

En del av Pingst