Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Barn & Ungdom > Barnverksamhet > Barnkyrkan - Viktiga klubben

Barnkyrkan - Viktiga klubben

Under förmiddagsmötet har barnen egna samlingar. Barnen är med inledningsvis på förmiddagsmötet för att sedan gå i samlad trupp från mötet tillsammans med sina ledare.

  • Viktiga Klubben I riktar sig till barn från åk 2
    Vad gör vi då? Jo, först pratar vi om ett avsnitt eller en berättelse ur Bibeln, eller något annat som rör vår kristna tro och vardag. Sedan följer en del med lite friare lekar och aktiviteter, kanske tillverkar vi pyssel eller spelar innebandy, för den som hellre vill röra på sig.
  • Viktiga Klubben II riktar sig till barn från åk 5 t.o.m. åk 7
    Denna grupp är lite mer lik en cellgrupp. Vi turas om och läser Bibeln tillsammans, ber och delar böneämnen och tacksägelseämnen, sjunger någon lovsång och avslutar med lek.Tanken är att barnen ska vara delaktiga och själva läsa Bibeln, att våga be en bön högt i gruppen, att vi får dela livet med varandra för att växa i tron. Vår vision och längtan är att barnen ska få en personlig relation med Jesus.


Det år du fyller 10 år - och går i våra grupper - får du en fin bibel med ditt namn tryckt i guldsnitt på framsidan av församlingen. 

Tid: Söndagar 11:00 - 12.30                                        


Plats:
Pingstkyrkan, Lasarettsgatan 11 Örnsköldsvik

Frågor: Ring Nenna Åström, 070-674 75 87

streck
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst