Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

Niger

Börjessons 2011I mitten av augusti 2011 åkte familjen Börjesson, Miriam och Nils-Börje och deras 3 flickor till Niger. De har installerat sig i Kollo, en by ca 30 km från huvudstaden. Här bor många bönder och även en hel del peuhl, nomadfolk. 

De jobbar på en församlingsägd klinik för att ge fattiga tillgång till bra vård. Varje dag möter de ett hundratal patienter. De allra flesta är mycket fattiga och eftersom man prioriterar barn så är de en stor del av deras patienter. Många lider av undernäring.

För församlingen som äger kliniken är det viktigt att man får vara med och hjälpa sin nästa. Personalen tar med all den kärlek som Jesus har visat oss till sina medmänniskor, som de behandlar som om det vore sig själva och sina egna barn.

streck
v.17   
 
tisdag
11:00  Bön
19:00  Generosity Choir övar
onsdag
11:00  Barnsångslunch
13:00  Gemenskapsträff i EFS
19:00  Läget GLOBAL
torsdag
18:00  Cafémöte
fredag
19:30  YOUTH - Håkan Axell på EFS
lördag
09:00  Tjejfrukost
söndag
11:00  Gudstjänst

Se hela kalendern »

 Bibelskola Norrland

En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst