Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

Tchad

Sedan 80-talet har vår församling ett särskilt ansvar för Tchad, att tillsammans med en lokal församling planera samarbetsprojekt. I södra delen av landet har flera skolor och en dispensär byggts. Dispensären i Andoum är numera ett litet sjukhus och det är nu aktuellt att ekonomiskt stödja en renovering. Arbete bland handikappade understöds.  
Ett ungdomscenter har uppförts i staden Moundou. Här har ungdomar möjlighet att få studiestöd. Nu finns också planer på ekonomiskt stöd till nya skolbyggnader.

För närvarande har vi våra missionärer Rune och Lena Högberg i Tchad.

Församlingen stöder IBRA medias radiosändningar på tre stamspråk cirka 8 timmar per vecka.


streck
Glasögonprojektet 2010
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst