Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på



 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Församlingen > Vi erbjuder > Mission > VästAfrika > Marcus Lennartsson

Marcus Lennartsson


Marcus Lennartsson har haft olika ansvarsområden på IBRA Media sedan 2003. 
  

De senaste åren har han rest runt och predikat och inspirerat för mission, och jobbat för att fler unga människor ska engagera sig.  Nu tar han sig an ett nytt projekt som kallas IBRA Play.  Det ska göra IBRAs program mer tillgängliga på Internet, och kommer inkludera ett omfattande uppföljningsarbete.

Genom radio, tv och webbsändningar på sammanlagt ca hundra språk sprider IBRA Media de goda nyheterna över världen, människor kommer till tro och församlingar planteras. 
Marcus har ett särskilt ansvar för Västafrika där han bott tidigare, en region som har omkring 270 onådda folkgrupper och där det talas över 1400 olika språk.  På sitt eget språk, ska de få höra om Guds väldiga gärningar (Apg. 2:11).  En av de strategier som används är att träna nationella mediamissionärer på vårt center i Lomé, Togo. Idag sänder IBRA nära 2 timmar varje dag på 12 olika språk.


streck
2010 December
2010 September
v.13   
 
måndag
13:00  Oasen på LP
tisdag
11:00  Bön
18:00  Bön, drop in
onsdag
10:00  Barnsång
11:00  Babysång
fredag
18:00  VIPSkids
18:30  Ungdomskören övar
20:00  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget öppet - café/fritidsgård
lördag
18:00  Bön o lovsång
söndag
11:00  Gudstjänst

Se hela kalendern »

 



Bengt Fiske, pastor och missionr frn rnskldsvik, har haft fgelperspektiv p Europa sedan 2002. Det var d han brjade lna flygplanet, en Cessna 140, av en vn fr att resa runt och skapa uppmrksamhet kring barn och ungas situation. Engagemanget fr de vergivna barnen brjade redan 1994. Bengt sg en tv-dokumentr om ungdomar som levde p gatan i Berlin. Frutom Berlin har Bengt ocks arbetat ett par r i Halle, cirka 15 mil frn Berlin. Men under senare r har han tack vare sina flygningar utvidgat sitt ntverk till flera lnder i Europa, som till exempel Polen, Tjeckien och sterrike. Bengt Fiske r utsnd av pingstfrsamlingen i rnskldsvik. Arbetet stds ven av frsamlingar i Gvle, Hillerstorp, Bankeryd, Kalmar och Ursviken, samt av enskilda personer.


Ls Bengt Fiskes blogg hr:

En Gteborgare och en viksbo, tillsammans brinner vi fr Sydostasien! Vi r missionrer i Kambodja, dr vi arbetar med att n studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, frltelse, helande, krlek, frlsning och upprttelse hos Jesus.


Ls Andreas och Jennies blogg hr:

Vi r en familj som kommer att ka ut till Omodalen i sydvstra Etiopien fr att arbeta som missionrer under 3 r. Vi kommer att sndas ut av Hannas hemfrsamling, rnskldsviks pingstfrsamling.Vi kommer att bostta oss i byn Jinka, ett samhlle med ca 25 000 innvnare, men vi kommer att arbeta i hela omrdet. Vi arbetar med att sprida hopp, gldje och liv genom att bertta fr mnniskor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i omrdet i storytelling, de fr lra sig bibelberttelser utantill, som de sedan berttar vidare till vnner, grannar och byar runt om i omrdet.


Ls familjen Dahlkvists blogg hr:

Beställ våra CD-boxar

 

En del av Pingst