Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Församlingen > Vi erbjuder > Mission > VästAfrika > Marcus Lennartsson

Marcus Lennartsson


Marcus Lennartsson har haft olika ansvarsområden på IBRA Media sedan 2003. 
  

De senaste åren har han rest runt och predikat och inspirerat för mission, och jobbat för att fler unga människor ska engagera sig.  Nu tar han sig an ett nytt projekt som kallas IBRA Play.  Det ska göra IBRAs program mer tillgängliga på Internet, och kommer inkludera ett omfattande uppföljningsarbete.

Genom radio, tv och webbsändningar på sammanlagt ca hundra språk sprider IBRA Media de goda nyheterna över världen, människor kommer till tro och församlingar planteras. 
Marcus har ett särskilt ansvar för Västafrika där han bott tidigare, en region som har omkring 270 onådda folkgrupper och där det talas över 1400 olika språk.  På sitt eget språk, ska de få höra om Guds väldiga gärningar (Apg. 2:11).  En av de strategier som används är att träna nationella mediamissionärer på vårt center i Lomé, Togo. Idag sänder IBRA nära 2 timmar varje dag på 12 olika språk.


streck
2010 December
2010 September
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst