Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Församlingen > Omsorg > Familjerådgivning

Familjerådgivning

Frikyrkorna i Örnsköldsvik samt Härnösands stift har i samarbete med Stiftelsen Vårsta Diakonigård startat Kyrkans familjerådgivning i Örnsköldsvik. Familjerådgivarna har psykoterapeutisk utbildning med inriktning på relationer.

Vi värnar om familjerna och vill som församling finnas med i livets alla situationer. I alla relationer kan det uppstå situationer som kan vara svåra att reda ut på egen hand. Då kan det vara skönt att få prata med någon utomstående som man kan lita på och få råd av.

Kyrkornas familjerådgivning finns till för er som råkat in i någon form av relationsproblem:

  • För er som behöver hjälp att lösa konflikter i par- och familjerelationen.
  • För er som är skilda eller håller på att skiljas/separera.
  • För er som har svårigheter i kontakten med barn eller föräldrar.
  • För er som har svårt efter en skilsmässa/ separation.

Kyrkornas familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet. Tystnadsplikten är sträng. Den som önskar kan vara anonym.


Besöksadress: Nytorgsgatan  2E, 2tr , Örnsköldsvik 

streck
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst