Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

Oasen

Oasen är till för dig som är kvinna mitt i livet och ledig på dagarna, kanske på grund av sjukdom eller arbetslöshet. 

Vi träffas under avslappnade former för att fika och umgås. Träffarna har olika ämnen med teman som exempelvis smink, mode, blommor, kostråd, hälsa, förlåtelse, relationer mm. Vi får även besök av olika gäster från exempelvis försäkringskassan och olika kyrkor. Ibland gör vi utflykter.
Se vårt program i kalendern.

Oavsett tema får du som kommer till Oasen alltid med dig något ord från Gud till uppmuntran, tröst och välsignelse.

Vi träffas varannan torsdag eftermiddag kl 14.00 – 15.30, udda veckor, i LP-Kontaktens lokal Nytorgsgatan 7. Ingen föranmälan krävs eftersom det är så kallad öppen verksamhet. du kommer de gånger du har lust.

Vid frågor kontakta expeditionen.

streck
v.13   
 
måndag
13:00  Oasen på LP
tisdag
11:00  Bön
18:00  Bön, drop in
onsdag
10:00  Barnsång
11:00  Babysång
fredag
18:00  VIPSkids
18:30  Ungdomskören övar
20:00  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget öppet - café/fritidsgård
lördag
18:00  Bön o lovsång
söndag
11:00  Gudstjänst

Se hela kalendern »

 Bengt Fiske, pastor och missionr frn rnskldsvik, har haft fgelperspektiv p Europa sedan 2002. Det var d han brjade lna flygplanet, en Cessna 140, av en vn fr att resa runt och skapa uppmrksamhet kring barn och ungas situation. Engagemanget fr de vergivna barnen brjade redan 1994. Bengt sg en tv-dokumentr om ungdomar som levde p gatan i Berlin. Frutom Berlin har Bengt ocks arbetat ett par r i Halle, cirka 15 mil frn Berlin. Men under senare r har han tack vare sina flygningar utvidgat sitt ntverk till flera lnder i Europa, som till exempel Polen, Tjeckien och sterrike. Bengt Fiske r utsnd av pingstfrsamlingen i rnskldsvik. Arbetet stds ven av frsamlingar i Gvle, Hillerstorp, Bankeryd, Kalmar och Ursviken, samt av enskilda personer.


Ls Bengt Fiskes blogg hr:

En Gteborgare och en viksbo, tillsammans brinner vi fr Sydostasien! Vi r missionrer i Kambodja, dr vi arbetar med att n studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, frltelse, helande, krlek, frlsning och upprttelse hos Jesus.


Ls Andreas och Jennies blogg hr:

Vi r en familj som kommer att ka ut till Omodalen i sydvstra Etiopien fr att arbeta som missionrer under 3 r. Vi kommer att sndas ut av Hannas hemfrsamling, rnskldsviks pingstfrsamling.Vi kommer att bostta oss i byn Jinka, ett samhlle med ca 25 000 innvnare, men vi kommer att arbeta i hela omrdet. Vi arbetar med att sprida hopp, gldje och liv genom att bertta fr mnniskor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i omrdet i storytelling, de fr lra sig bibelberttelser utantill, som de sedan berttar vidare till vnner, grannar och byar runt om i omrdet.


Ls familjen Dahlkvists blogg hr:

Beställ våra CD-boxar

 

En del av Pingst