Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på


 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

Oasen

Oasen är till för dig som är kvinna mitt i livet och ledig på dagarna, kanske på grund av sjukdom eller arbetslöshet. 

Vi träffas under avslappnade former för att fika och umgås. Träffarna har olika ämnen med teman som exempelvis smink, mode, blommor, kostråd, hälsa, förlåtelse, relationer mm. Vi får även besök av olika gäster från exempelvis försäkringskassan och olika kyrkor. Ibland gör vi utflykter.
Se vårt program i kalendern.

Oavsett tema får du som kommer till Oasen alltid med dig något ord från Gud till uppmuntran, tröst och välsignelse.

Vi träffas varannan torsdag eftermiddag kl 14.00 – 15.30, udda veckor, i LP-Kontaktens lokal Nytorgsgatan 7. Ingen föranmälan krävs eftersom det är så kallad öppen verksamhet. du kommer de gånger du har lust.

Vid frågor kontakta expeditionen.

streck
v.51   
 
tisdag
11:00  Bön
17:30  Körövning (åk 4-6)
18:00  Bön
fredag
19:00  Ungdomarnas julavslutning
21:30  Läget öppet - café/fritidsgård
söndag
11:00  Gudstjänst

Se hela kalendern »

 Bengt Fiske, pastor och missionär från Örnsköldsvik, har haft fågelperspektiv på Europa sedan 2002. Det var då han började låna flygplanet, en Cessna 140, av en vän för att resa runt och skapa uppmärksamhet kring barn och ungas situation. Engagemanget för de övergivna barnen började redan 1994. Bengt såg en tv-dokumentär om ungdomar som levde på gatan i Berlin. Förutom Berlin har Bengt också arbetat ett par år i Halle, cirka 15 mil från Berlin. Men under senare år har han tack vare sina flygningar utvidgat sitt nätverk till flera länder i Europa, som till exempel Polen, Tjeckien och Österrike. Bengt Fiske är utsänd av pingstförsamlingen i Örnsköldsvik. Arbetet stöds även av församlingar i Gävle, Hillerstorp, Bankeryd, Kalmar och Ursviken, samt av enskilda personer.


Läs Bengt Fiskes blogg här:

En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

Beställ våra CD-boxar

 

En del av Pingst