Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på
 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Församlingen > Vi erbjuder > Mission

Mission

Örnsköldsvik i världen. Den tiden är förbi då det tog veckor och månader att resa runt i världen. Nu handlar det om timmar och dygn. Men redan nu finns en stor del av världen representerad i Pingstkyrkan i Örnsköldsvik. Vi bedriver mission och bistånd i 4 världsdelar och i över 10 länder.

Vi tror på att alla människor har samma värde. Oavsett hudfärg, nationalitet eller tillgångar tror vi att alla är lika viktiga. Därför ser vi det som en helig uppgift att dela med oss av det vi har. Det innebär att vi förmedlar budskapet om Jesus likväl som materiellt bistånd och sjukvård.

streck
Asien
Europa
Öst Afrika
VästAfrika
Missionspraktik
v.42   
 
tisdag
11:00  Bön
15:00  After School
19:00  Generosity Choir övar
onsdag
11:00  Barnsångslunch
13:00  Gemenskapsträff RPG i Frälsningsarmén
fredag
19:00  Övik möter...
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
söndag
11:00  Gudstjänst

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst