Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Nyheter > Övik möter: Olof Stenhammar

Nyheter

Övik möter: Olof Stenhammar

 

 

Pingstförsamlingen i Örnsköldsvik och Mellansels Hotell & Konferens är stolta samarbetspartners beträffande Pingstförsamlingens nya mötesserie "Övik möter..."

Spännande personer kommer att bjudas in för ett samtal kring deras liv och funderingar, först ut är finansmannen Olof Stenhammar.

Olof är en svensk finansman som startade världens första privata börsverksamhet OM (idag OMX), som han sålde år 2008 till Amerikanska Nasdaq. Han var ordförande i kampanjorganisationen för Stockholms OS-ansökan 2004 och var sedan också ordförande i Åres alpina VM-organisation 2007.

2012 utgav han sina memoarer “Det ordnar sig” där han öppenhjärtligt berättar om sitt liv och dess med- och motgångar. Allt från att som väldigt ung bli skickad på internatskola mot sin vilja, karriär inom det militära, Bonnierförlagen, arbetslöshet till att bli miljardär, OS-general med mera.


Allt ev. överskott går till Pingstkyrkans arbete mot modernt slaveri

Du som använder dig av RSS-läsare för att följa nyheter på nätet, få våra nyheter via en RSS-feed så fort de kommer ut på hemsidan. Klicka på ikonen nedanför för att komma till vår feed.
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst