Pingstkyrkan Örnsköldsvik Logga
huvud


Fokus på

 
Medlemssidor


Medlemsnummer

Lösenord

 > Nyheter

Nyheter

Unite 2018
Fredag 29/12 startar UNITE ungdomskonferensen i Sundsvall. Det är en konferens för dig som går i åk 7 och uppåt. Under konferensen blir det gudstjänster, seminarier, utmaningar, talkshows och mycket mer.
Bibelstudium med Olof Holmgren
Fredag 13 oktober - söndag 15 oktober
Tema: Lärjungaskap
Övik möter: Olof Stenhammar
Kom och lyssna till ett samtal med Olof Stenhammar
20 oktober 2017 kl. 19.00
Pingstkyrkan, Örnsköldsvik. Fri entré.
Höstupptakt på söndag - välkommen!
På söndag den 27 augusti har vi en upptaktsgudstjänst efter sommar och semestrar. Gudstjänsten kommer att vara fylld med en rad olika saker som dop och medlemsintagning samt invigning av de nyrenoverade barnrummen m.m.
Den nystartade kören "Generosity choir" sjunger.
Sommargudstjänsten 6 augusti
Vid dagens gudstjänst predikar Robert Åkerlund om uppdraget Simson fick av Gud. Gunnel Sedin hälsar välkomnar till gudstjänsten, den sista för denna gång tillsammans med Elimförsamlingen. Lillemor Bodin Carlsson inleder med psalm 10 "Lov ära och pris".
Guds rike temat vid gudstjänsten 23 juli
Vid dagens gudstjänst predikar Lina Staaf från Habo om Guds rike. Gudsriket är något centralt i den kristna tron. Jesus talar ofta om det då det är av den anledningen han blivit utsänd till världen.
Sommargudstjänsten 9 juli
Så var det dags för den första gemensamma sommargudstjänsten i Pingstkyrkan tillsammans med Elimförsamlingen. Sten Lundin från Elimförsamlingen predikade.
Tidningen Dagen uppmärksammar församlingens initiativ mot slaveri
Sedan är ett år tillbaka är vår församling engagerad för att motverka slaveri på olika sätt.
Sommargudstjänster tillsammans med Elimförsamlingen
Under sommaren firar vi gudstjänst kl. 10 på söndag tillsammans med Elimförsamlingen.
Gudstjänst 25 juni - en dophögtid!
Vid dagens gudstjänst förrättades dop och temat för församlingens pastor Helena Jakobssons predikan var "Omvänd dig himmelriket är nära".
  « Nyare    Äldre »
Du som använder dig av RSS-läsare för att följa nyheter på nätet, få våra nyheter via en RSS-feed så fort de kommer ut på hemsidan. Klicka på ikonen nedanför för att komma till vår feed.
v.50   
 
måndag
18:30  Minibrass övar
tisdag
11:00  Bön
13:00  Julfest för daglediga
19:00  Generosity Choir övar
fredag
19:30  YOUTH - undervisning för unga i Bibeln
21:30  Läget Öppet - café/fritidsgård
lördag
17:00  Nära Himlen gudstjänst
söndag
11:00  Gudstjänst
17:00  Söndag17

Se hela kalendern »

 En Göteborgare och en Öviksbo, tillsammans brinner vi för Sydostasien! Vi är missionärer i Kambodja, där vi arbetar med att nå studenter med det otroligt underbara budskapet att det finns liv, frid, förlåtelse, helande, kärlek, frälsning och upprättelse hos Jesus.


Läs Andreas och Jennies blogg här:

Vi är en familj som kommer att åka ut till Omodalen i sydvästra Etiopien för att arbeta som missionärer under 3 år. Vi kommer att sändas ut av Hannas hemförsamling, Örnsköldsviks pingstförsamling.Vi kommer att bosätta oss i byn Jinka, ett samhälle med ca 25 000 innvånare, men vi kommer att arbeta i hela området. Vi arbetar med att sprida hopp, glädje och liv genom att berätta för människor om den ende som verkligen kan ge det, Jesus Kristus. Vi arbetar med att undervisa kristna i området i storytelling, de får lära sig bibelberättelser utantill, som de sedan berättar vidare till vänner, grannar och byar runt om i området.


Läs familjen Dahlkvists blogg här:

 

En del av Pingst